Meer artikelen
We worden weer gelukkig

We worden weer gelukkig

Boek een leuk vooruitzicht!

Voor iedereen is het een moeilijke tijd geweest, wat hebben we onze gasten gemist. De leuke gesprekken. de verhalen, dat we enthousiast over onze streek konden vertellen.

Mensen blij maken met een ontbijt en de verwondering op de gezichten zien als ze hier aankomen. Lekker koken en de gasten zien genieten. De leuke en lieve woorden bij het afscheid.

We merken dat de mensen er weer uit willen, stilletjes aan krijgen we aanvragen en boekingen. De vragen gaan vooral over of het veilig is vanwege corona. Deze vraag kunnen we positief beantwoorden. We hebben ons nooit onveilig gevoeld en de situatie wordt alleen maar beter.

We hebben het voordeel dat we een groot eigen terrein hebben en iedere gastenkamer een eigen ingang met compleet eigen sanitair. Vanuit onze B&B loop je zo de natuur in of kan je culturele uitstapjes maken. De restaurants zijn overdag geopend tot 6 uur of als u wilt, verzorgen wij een heerlijk diner voor u in onze gemeenschappelijke ruimte of onze terrassen.

Zin om ook eens te komen logeren? Boek dan een kamer, je hoeft slechts een aanbetaling van 15% te doen om je boeking te reserveren. Mocht u onverhoopt door COVID toch niet kunnen komen, dan kunt u de reservering opschorten.


Boek Nu


Dit is onze eigen website met de scherpste prijs. Klik hier voor onze accommodaties of stel ons persoonlijk een vraag. Of lees verder met , of ga naar het overzicht van alle artikelen.

Gepubliceerd 27-02-2021 / Copyright © Bed & Breakfast Finca Gordo Andalusië