Meer artikelen
Laatste Aanbieding Bed and Breakfast Andalusië voor 2024

Laatste Aanbieding Bed and Breakfast Andalusië voor 2024

Beste vrienden van Finca Gordo

Wat een geweldige zomer is het geweest! 

De zonovergoten dagen, de prachtige landschappen van Andalusië en jullie stralende gezichten¹ hebben deze zomer onvergetelijk gemaakt. We zijn zo blij dat al onze gasten hebben genoten van hun verblijf bij ons op Bed and Breakfast Finca Gordo.

Maar zoals het gezegde gaat, alle goede dingen komen tot een eind, en de zomer van 2023 is bijna voorbij. Maar we hebben goed nieuws voor je! We kijken al uit naar de zomer van 2024, en we willen dat je erbij bent.

Willen je volgend jaar (opnieuw) genieten van de schoonheid van Andalusië en de warmte van onze Bed and Breakfast? 

Grijp dan nu je kans! 

Als je vóór het einde van dit jaar boeken kan je profiteren van de oude prijzen van 2023. Dit is een mooie kans om je volgende zomervakantie te plannen en te besparen.

Wacht niet te lang, want de beschikbaarheid is beperkt. 

Boek vandaag nog en verzeker jezelf van een heerlijk verblijf bij Finca Gordo in 2024.

We kijken ernaar uit om je weer te verwelkomen en samen nieuwe herinneringen te maken.

Tot volgend jaar in Andalusië!  

Wil je de stad Malaga ontdekken? Bezoek loft2stay.com en boek vóór 5 december voor een verblijf tot 31 december 2024 met onze exclusieve 15% korting ( code 9110-2807) voor de eerste 3 boekers. Als deze korting niet meer beschikbaar is, kun je nog steeds 10% besparen (code 2093-2307), maar wees er snel bij, want er zijn slechts 5 kortingen beschikbaar. 

Ontdek Malaga met ons!

fincagordo.nl of loft2stay.com 

Wij kijken er enorm naar uit om jullie (opnieuw) te mogen verwelkomen en zouden het ook geweldig vinden als jullie deze nieuwsbrief verder willen verspreiden.

Met vriendelijke groet,

Peter & Marina 

Copyright © 2023 Finca Gordo,

Dit is onze eigen website met de scherpste prijs. Klik hier voor onze accommodaties of stel ons persoonlijk een vraag. Of lees verder met , of ga naar het overzicht van alle artikelen.

Gepubliceerd 22-09-2023 / Copyright © Bed & Breakfast Finca Gordo Andalusië