Meer artikelen
Veilig op vakantie met familie of vrienden

Veilig op vakantie met familie of vrienden

Veilig op Vakantie met familie en/of Vrienden
op 1 locatie

 

 

zwembad met ligbedden

In wat voor een tijd leven we! We willen wel naar de zon, ontspannen en genieten. 2021 Is nog een twijfel jaar of je je wel veilig voelt op vakantie. In grote hotels of vakantieparken zijn er heel veel contact momenten, met mensen die je niet goed kent, mensen waarvan je niet weet hoe ze corona willen vermijden. 
Toch wil je zorgeloos op vakantie met vrienden en/of familie.  Wij hebben de oplossing. Onze Bed and Breakfast is nog enige weken in juli en augustus onbezet. En in die weken kan de hele BB afgehuurd worden. 

4 slaapkamers met 2 bedden (of 1- 2-persoonsbed) en mogelijkheid voor 2 extra bedden, dus totaal 10 personen en eventueel extra een babybedje.  4 Badkamers, meerdere terrassen op 7800 m2.   
Natuurlijk is er dan een privé zwembad met ligbedden. 
Wij, Peter en Marina zijn uw privé chef en staan voor u klaar om het ontbijt, eventueel lunch en avond eten te verzorgen. We bespreken met u de wensen, doen de boodschappen en maken er onvergetelijke maaltijden van.  
Natuurlijk staan we ook klaar voor het geven van tips, voor rustige stranden, leuke wandelingen, authentieke restaurants, leuke activiteiten of dingen te bezoeken in een van de omringende steden. 
luxe slaapkamer in bed and breakfast

Onze finca is gelegen in Andalusië (Málaga) vlakbij een wit dorp op een berg, met uitzicht op 3 witte dorpjes en de bergen. O ja, ook goed bereikbaar middels een verharde weg en een elektrische poort. Mooi weer bijna gegarandeerd😊  
Prijs voor 7 dagen op basis van 8 personen
incl. uitgebreid ontbijt          €  2100,00 
incl. standaard maaltijden    €  3500,00 
Alles is bespreekbaar incl. het inzetten van een Michelinster chef, neem snel contact met ons op voor meer info. Beschikbaarheid voor dit concept, alleen als er geen BB-gasten zijn.  

Vanaf  7 juni kan je vrij naar Spanje reizen mits u gevaccineerd bent
Wil je actuele info over de corona situatie in Spanje dan raden we aan om deze facebook
pg te volgen  

  

Facebook
Twitter
Link
Website

Copyright © 2021 Finca Gordo, All rights reserved.
You are receiving this email because you opted in via our website.

Our mailing address is:
Finca Gordo
El porton 13
Camino Magiaza s/n Buzon 127
Riogorodo, Malaga 29180
Spain

Add us to your address book


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp

Dit is onze eigen website met de scherpste prijs. Klik hier voor onze accommodaties of stel ons persoonlijk een vraag. Of lees verder met , of ga naar het overzicht van alle artikelen.

Gepubliceerd 17-06-2021 / Copyright © Bed & Breakfast Finca Gordo Andalusië