Meer artikelen
Doe je zelf een.plezier en boek snel.bij ons

Doe je zelf een.plezier en boek snel.bij ons


Doe jezelf een plezier en boek een vakantie

in onze Bed & Breakfast


We genieten altijd van onze omgeving, maar nu tot en met juni begint alles te bloeien en is het extra mooi. De amandelbomen zijn nu aan de buurt later volgen gele bloemen en de klaprozen. Het landschap kleurt groen en de temperaturen stijgen. Heerlijk om in deze omgeving te vertoeven. Doe je zelf een plezier en boek snel.

Wist je dat je van ons uit heel makkelijk Málaga, Cordoba, Granada en Ronda kunt bereiken? Dat wij slechts 30 minuten van de zee verwijderd zijn. Dat gasten die 10 dagen hier zijn zeggen dat ze nog lang niet alles gezien hebben en dat ze waarschijnlijk terug komen.

Hou je van cultuur, natuur, rust en overweldigende uitzichten en de door ons geboden gastvrijheid. Bezoek dan zeker onze website om te kijken of we nog beschikbaarheid hebben.


Het hele jaar zijn we geopend, van nov t/m april hebben we 1 kamer omgebouwd tot huiskamer, waar als de zon een keer niet schijnt daar het ontbijt geserveerd wordt. In de avond kan daar natuurlijk ook gebruik van gemaakt worden. We kunnen je ook nog verklappen dat we met een nieuw project bezig zijn. Spannend voor ons en voor vele een toegevoegde waarde voor een vakantie hier in het mooie Andalusië. Groet vanuit onze heerlijke stek

Peter en  Marina 


  

Dit is onze eigen website met de scherpste prijs. Klik hier voor onze accommodaties of stel ons persoonlijk een vraag. Of lees verder met , of ga naar het overzicht van alle artikelen.

Gepubliceerd 07-02-2023 / Copyright © Bed & Breakfast Finca Gordo Andalusië