Meer artikelen
Zoek de winterzon

Zoek de winterzon

We laten u genieten van mooie natuur en heerlijke klimaat in Andalusië


2 jaar geleden lichte paniek. We waren klaar voor het seizoen 2020, het jaar na ons eerste B&B-jaar. De winterperiode hadden we gebruikt op nog wat punten op de i te zetten, we stonden in de startblokken en toen gebeurde het wat de hele wereld op z'n kop gezet heeft.

Maar nadat in augustus 2021 Europa weer op geel stond, wisten we, dat we goed bezig waren, de boekingen stroomden binnen en we hebben de gasten zien genieten, dank daarvoor

Het jaar komt weer ten einde en we gaan ons opmaken voor het volgend jaar. Onzekerheid blijft bij veel mensen daarom hanteren we nog steedsde regel: slechts 25% aanbetaling rest voor aankomst (of cash bij aankomst). Mocht u door corona of andere door normale reisverzekering niet gedekte risico's niet kunnen komen, dan wordt de boeking kosteloos doorgeschoven.

Kom genieten van cultuur, natuur, rust en overweldigende uitzichten en zeker niet op de laatste plaats onze gastvrijheid.

Het hele jaar zijn we geopend, van nov t/m maart hebben we 1 kamer omgebouwd tot huiskamer, waar als de zon een keer niet schijnt daar het ontbijt geserveerd wordt. In de avond kan daar natuurlijk ook gebruik van gemaakt worden. 

Wil je je in een sprookjeslandschap wanen, overweeg dan eens in januari te komen. De amandelbomen bloeien dan volop en is geweldig om dan te wandelen en rond te toeren. Iets later begint het landschap geel en groen te kleuren, dat langzaam overgaat in rood, de bloemen van de klaprozen.


Zin om kerst elders dan thuis te vieren, voel je welkom en geniet van de mooie kerstversieringen in Málaga en op verzoek serveren we ook een bijzondere maaltijd.


Boek nu nog tegen deze voorwaarden en de nu geldende prijzen (incl. fles cava bij aankomst)! 


Wij zouden het geweldig vinden jullie (weer) te mogen ontvangen en ook leuk vinden als deze nieuwsbrief verder verspreid wordt.

schrijf je in voor nieuwsbrief


Dit is onze eigen website met de scherpste prijs. Klik hier voor onze accommodaties of stel ons persoonlijk een vraag. Of lees verder met , of ga naar het overzicht van alle artikelen.

Gepubliceerd 27-11-2021 / Copyright © Bed & Breakfast Finca Gordo Andalusië