Meer artikelen
We halen de Michelin sterren chefs in huis!

We halen de Michelin sterren chefs in huis!

We runnen onze B&B nu een dik jaar en te zien aan de recensies hebben de gasten onze inzet gewaardeerd. We zijn rijkelijk beloond en genieten van alle positieve reacties.
Helaas kwam de Corona en liep alles anders. In de 3 maanden dat we “opgesloten” hebben gezeten in ons paleis, hebben we ons als gast gedragen. Verschillende kamers uitgeprobeerd, lekker aan het zwembad gelegen en natuurlijk gezwommen en dus ook genoten.
Helaas was er voor ons niemand om het ontbijt te verzorgen, dat hebben we dan zelf bereid. Voor het avondeten en lunch zijn we uitgebreid gaan testen en oefenen, ook dat viel niet tegen. Maar ondanks dat iemand ooit in een recensie schreef:  “het diner was op sterren niveau” vinden we dat het nog beter kan en hebben we onze meerdere in onze omgeving gevonden.

Leon Winthagen, voormalig Michelin-sterren-chef in zijn restaurant de Boterbloem te Heerlen, is bij ons in het dorp neergestreken. Deze chef heeft wel zijn ster ingeleverd, maar niet zijn kookkunsten. Hij bereidt nu hier (h)eerlijke lunches en diners voor betaalbare prijzen. We kunnen hem inhuren voor u alleen, of als de rest van de gasten ook mee willen genieten, als “CHEF TO SHARE”,

Verder is er een prima restaurant in Riogordo bij gekomen van Chef Ryan Murphy. Deze kok heeft in wereld steden bij Michelin-sterren-restaurants gekookt.(Daniel NYC Chef Daniel Boulud, Jean Georges NYC, Operkallaren Stockholm) Van vrijdag t/m zondag kunt u bij hem in het restaurant terecht en door de week kan hij een thuiskit maken, die wij voor u kunnen opdienen.
Door deze 2 heren, kunnen we sterrenmaaltijden verzorgen in huiselijke sfeer met eventueel bijpassende wijnen. Maar let wel op, we moeten ze van tevoren inseinen zodat ze de mise-en-place kunnen voorbereiden.
 
Maar laat duidelijk zijn, u blijft voor ons de meest bijzondere ster en we gaan er alles aan doen om u een onvergetelijk veilig verblijf te geven.
Mochten er echter nog vragen zijn, neem contact met ons op zodat we deze kunnen beantwoorden.
 
En wat zou het fijn zijn, als u deze nieuwsbrief aan vrienden en of kennissen zou doorsturen. Natuurlijk nog leuker, als ze zich zouden inschrijven om op de hoogte te blijven over onze activiteiten. ze kunnen hier klikken om in te schrijven

Dit is onze eigen website met de scherpste prijs. Klik hier voor onze accommodaties of stel ons persoonlijk een vraag. Of lees verder met , of ga naar het overzicht van alle artikelen.

Gepubliceerd 15-06-2020 / Copyright © Bed & Breakfast Finca Gordo Andalusië