Meer artikelen
Op vakantie zonder al te veel CORONA angst in buurt van Málaga

Op vakantie zonder al te veel CORONA angst in buurt van Málaga

Tijd voor actie na Corona.

Denk dat iedereen het onderhand helemaal zat is en toch komen we er niet omheen. We hebben een Casa Rural op een fantastische locatie in Andalusië vlakbij Malaga. In ons dorp Riogordo is nog géén Corona geconstateerd, overigens in heel Andalusië is het niet zo heftig geweest als in Nederland. Ons “landgoed” is 7800 m2 groot met vele zitjes en iedere kamer heeft een eigen ingang met eigen terras. Aan het zwembad kan je op ruime afstand van de andere gasten liggen. Dus met de “social-distance” zit het wel goed. Vanuit onze Bed & Breakfast zijn verschillende wandelingen, waar je normaal gesproken vaak alleen een geitenhoeder met zijn kudde tegenkomt. Natuurlijk zijn er ook verschillende uitstapjes te maken naar dorpjes, steden en natuurgebieden.
Wat doen we eraan om onze Finca “Corona vrij” te houden.

1.    Onze kamers zijn hygiënisch en makkelijk schoon te maken, als extra doen we in deze periode een kleine scheut chloor in het water om nog extra te desinfecteren.
2.    Ons linnengoed en badlakens worden door de plaatselijke industriële wasserij op hoge temperatuur gewassen en gestreken.
3.    Ontbijt kan indien gewenst voor de kamer op eigen terras geserveerd worden zodat wederom weinig tot geen contact met mede gasten is. Het is jullie keuze want het ontbijt terras is ook t groot genoeg.
4.    Het zwembad wordt al met chloor gedesinfecteerd maar we vragen je het niet met andere gasten tegelijkertijd te gebruiken en even 10 min te wachten tot het volgende stel erin gaat.
5.    Ook voor onze gezellige aanschuiftafel is een alternatief, we kunnen op jullie eigen terras serveren of zorgen voor de 1,5 meter afstand.
6.    Zouden de restaurant nog niet open zijn of vindt u het toch “eng” om in een restaurant te eten. Wij hebben afspraken met diverse restaurants om take-away op te halen en bij jullie op uw eigen terras uit te serveren. Denk hierbij aan een heerlijke houtoven pizza, of een halve haan maar ook een volledig diner is mogelijk. De wijn en andere dranken zijn in de honestybar aanwezig.
7.    De ijskast en honesty-bar deurknoppen worden regelmatig gedesinfecteerd en we vragen niets terug te zetten.
8.    Maar last but not least we vragen u bij het betreden van de Finca om u handen te wassen met desinfectie gel die klaar staat bij de parkeerplaats. Op deze manier kunnen we de infectie kans tot bijna 0 maken.

Wij vragen hiervoor u begrip en medewerking hiervoor.
We hadden een leukere mailing in de planning maar helaas, maar blijf je welkom voelen.

Excuus als u deze mail ontvangt terwijl u zich niet ingeschreven heeft, er is iets fout gegaan met importeren van adressen dat hebben we handmatig willen rechtzetten. Misschien is dat niet 100% gelukt.

Wij verwelkomen u graag om te komen genieten op onze B&B Finca Gordo.

Dit is onze eigen website met de scherpste prijs. Klik hier voor onze accommodaties of stel ons persoonlijk een vraag. Of lees verder met , of ga naar het overzicht van alle artikelen.

Gepubliceerd 15-05-2020 / Copyright © Bed & Breakfast Finca Gordo Andalusië