Terug naar onze website Beschikbaarheid en direct boeken
Ons vertrek verhaal op Genieten in Andalusië

Ons vertrek verhaal op Genieten in Andalusië

Annelies en Bart van Genieten in Andalusië waren onlangs op bezoek bij Peter en Marina op Finca Gordo, en tijdens hun verblijf deelden we ons  verhaal over onze emigratie. Lees verder om een glimp op te vangen van hun inspirerende reis.

In het prachtige Andalusië vonden Peter en Marina hun stukje paradijs op aarde: Finca Gordo. Dit is niet alleen hun thuis, maar ook een bed & breakfast waar ze gasten verwelkomen om te genieten van de schoonheid van de omgeving. Hun emigratieverhaal is een inspiratie voor velen.

Het avontuur begon toen Peter en Marina besloten om Nederland achter zich te laten en een nieuw leven te beginnen in het zonnige Spanje. Ze werden verliefd op de adembenemende landschappen, de warme cultuur en de vriendelijke mensen van Andalusië. De keuze om Finca Gordo te kopen en te renoveren was een gedurfde stap, maar met vastberadenheid en hard werken hebben ze hun droom werkelijkheid laten worden.

Als je meer wilt weten over hun emigratieverhaal en hun leven op Finca Gordo, dan nodigen we je uit om het volledige verhaal te lezen op hun website. Hierin delen ze niet alleen hun uitdagingen, maar ook hun vreugdevolle momenten en tips voor anderen die overwegen om een soortgelijke stap te zetten.

Dus, ga zitten, ontspan en laat je inspireren door het avontuur van Peter en Marina op Finca Gordo. Het is een verhaal van moed, vastberadenheid en de beloning van het volgen van je dromen. Je kunt het volledige verhaal lezen op hun website, en wie weet, misschien raak je wel geïnspireerd om je eigen emigratieverhaal te schrijven. Veel leesplezier!


Klik hier voor het volledige verhaal

Dit is onze eigen website met de scherpste prijs. Klik hier voor onze accommodaties of stel ons persoonlijk een vraag.

Gepubliceerd 01-09-2023 / Copyright © Bed & Breakfast Finca Gordo Andalusië