Terug naar onze website Beschikbaarheid en direct boeken
Vragen met antwoorden

Vragen met antwoorden

"Hoe laat kunnen we in of uit checken ?"
Gebruikelijk is het dat u tussen 8.00 uur en 11.00 uur uitgecheckt bent en tussen 16.00 uur en 20.00 uur ingecheckt.  Een dag van te voren vernemen we graag van u het tijdstip, van in-of uitchecken.

"Is ontbijt inbegrepen en op welke tijden?"
Ja, het ontbijt is altijd inbegrepen als je via deze site boekt. Er is ook een mogelijkheid voor een GORDO ontbijt. Dat moet u dan even aangeven en wordt extra verrekend. In principe is het ontbijt tussen 8.30 en 10.30 uur maar mocht u vroeg weg willen, dan kunnen we daar rekening mee houden. U hoeft nooit met lege maag onze finca te verlaten.

"Hoe bereiken we jullie?"
Onze Bed and Breakfast is gemakkelijk met de auto te bereiken. Heeft u google maps, tik dan Finca Gordo in en meneer Google wijst u de weg. De GPS coördinaten zijn 36.931616,-4.289682. Let er wel op dat u door het dorp rijdt en nooit een zandpad of gravel- of zandpad inslaat, slechts de laatste 100 meter is gravel.
Openbaar vervoer: Geen enkel probleem, 7 keer per dag van maandag tot vrijdag tussen 8.00 en 20.15 uur rijdt er een bus van Malaga naar Riogordo. Zaterdag en zondag 3 keer vraag eventueel naar de tijden. U doet daar ongeveer 1 uur over. En heeft u bagage dan halen wij  u graag op vanaf het busstation.
Wilt u opgepikt worden van het vliegveld Malaga, geen enkel probleem voor €80,00  doen we een airport pick-up tot 4 personen.

Zijn er voldoende parkeerplaatsen?
Ons terrein is voldoende groot en heeft ook voldoende parkeerplek achter ons automatische poort. Uw auto staat dus veilig, en zoveel mogelijk uit het zicht van de zitjes.

"Waar kunnen we buiten zitten?"
 Onze Finca is 7800 m2 groot en heeft bij uw kamer een zitje, maar ook her en der verspreid over het terrein kunt u zitten en of liggen. Alleen ons eigen terras voor het huis houden we graag voor ons zelf.

Is het zwembad verwarmd?
Ja, ons zwembad van 8 x4 meter is verwarmd in voor en najaar. Het zwembad is apart van het huis met ligstoelen rondom en waar je privé kunt zonnebaden en toch van de omgeving kunt genieten.

 Zijn kinderen welkom?
In principe willen we graag alleen volwassenen herbergen, niet omdat we tegen kinderen zijn, maar om de rust en privacy van de andere gasten te kunnen garanderen. Zou u alle kamers afhuren met een of 2 families, dan bent u met de kinderen meer dan welkom. We nemen wel aan dat u ze zelf ook in de gaten houdt. Een collega BB eigenaren Marc en Madelon noemen het met een knipoog:  kind onvriendelijke accommodatie.

Kunnen we het hele complex afhuren?
Ja, natuurlijk kunt u het hele complex afhuren als er nog geen andere gasten geboekt zijn. Houdt u er wel rekening mee dat we zelf wel op op de Finca wonen. Mocht u het complex willen afhuren, dan kunnen we in overleg voor alles wat u wenst zorgen. Ook feesten zijn mogelijk en mocht u meer gasten willen laten slapen dan hebben we contacten in de buurt waar we uw (extra) gasten kunnen onder brengen.

Verzorgt u ook maaltijden?
Uiteraard verzorgen we het ontbijt, maar ook andere dranken en maaltijden als lunch en diner kunnen we voor u verzorgen.

Mogen we onze eigen etenswaar en drank gebruiken op de Finca?
Het eerlijke antwoord: liever niet. Maaltijden bereiden kan echt niet. Maar we begrijpen u, als u een hele lekkere wijn of iets speciaals gekocht heeft hiervan wil genieten. Daarin zullen we u dus niet tegenhouden. We zouden het wel waarderen als u zoveel mogelijk de "honestybar" gebruikt.

Zijn er in het dorp ook restaurants en winkels
Ja voldoende echte Spaanse restaurants en winkeltjes als supermarkt en kruidenier, slager, bakker. Er zijn zelfs een museum en 2 kerken. Bij aankomst treft u op uw kamer een uitgebreide lijst met de meeste restaurants, waaronder ook een beter restaurant met chef die in sterren restaurants gekookt heeft.

Wat is een Honesty Bar en hoe werkt het
Finca Gordo biedt op de veranda of in de winter de gemeenschappelijke kamer, een zogenaamde Honesty bar, een goed gevulde koelkast met frisdrank, Spaanse wijnen en verscheidene biertjes. In de bar zijn ook ook hartige hapjes.

Wij verzoeken u te noteren wat u heeft gebruikt en de kosten worden bij vertrek in rekening gebracht.

Dit is onze eigen website met de scherpste prijs. Klik hier voor onze accommodaties of stel ons persoonlijk een vraag.

Gepubliceerd 24-03-2020 / Copyright © Bed & Breakfast Finca Gordo Andalusië