Terug naar onze website Beschikbaarheid en direct boeken
Vragen met antwoorden

Vragen met antwoorden

"Hoe laat kunnen we in- of uitchecken ?"
Inchecken is tussen 16:00 en 20:00 en uitchecken tussen 8.00 uur en 11.00 uur. Natuurlijk proberen we flexibel met deze tijden om te gaan. Geef een dag van tevoren je tijdstip van in- of uitchecken even door. 

"Is ontbijt inbegrepen en op welke tijden?"
Ja, het ontbijt is altijd inbegrepen als je via deze site boekt. Er is ook een mogelijkheid voor een GORDO ontbijt. Dat moet je dan even aangeven en wordt extra verrekend. In principe is het ontbijt tussen 8.30 en 10.30 uur maar mocht je vroeg weg willen, dan kunnen we daar rekening mee houden. Je hoeft nooit met een lege maag onze finca te verlaten.

"Hoe bereiken we jullie?"
Onze Bed and Breakfast is gemakkelijk met de auto te bereiken. In Google Maps tik je Finca Gordo in. De GPS coördinaten zijn 36.931616,-4.289682. Let er wel op dat u door het dorp rijdt en nooit een zandpad of gravel- of zandpad inslaat. Slechts de laatste 100 meter is gravel. We hebben een elektrische poort. Bel aan en wij openen. Mochten we de bel niet horen, bel dan 0031653534088 of claxoneer.


Openbaar vervoer: Geen enkel probleem. 7 keer per dag van maandag tot vrijdag tussen 8.00 en 20.15 uur rijdt er een bus van Malaga naar Riogordo. Zaterdag en zondag 3 keer. Vraag eventueel naar de tijden. De rit duurt ongeveer 1 uur. Heb je bagage? Dan halen wij je graag op van het busstation.
Wil je opgepikt worden van het vliegveld Malaga, ook dat is mogelijk. Voor €80,00 doen we een airport pick-up tot 4 personen.

Zijn er voldoende parkeerplaatsen?

Ons terrein heeft voldoende parkeerplek achter onze automatische poort. Je staat veilig en uit het zicht.

"Waar kunnen we buiten zitten?"
 Onze Finca is 7800 m2 groot en elke kamer heeft een eigen zitje. Maar ook her en der verspreid over het terrein kun je zitten of liggen en bijna 360 graden genieten van het panoramische uitzicht. Alleen ons eigen terras voor het huis houden we graag voor ons zelf. 

Is het zwembad verwarmd?
We zorgen dat het zwembad boven de 20 graden is tussen mei en oktober. Het zwembad is apart van het huis met ligstoelen rondom waar je privé kunt zonnebaden. Ook vanuit het zwembad kun je van het uitzicht genieten.

Zijn kinderen welkom?
In principe willen we graag alleen volwassenen herbergen. Niet omdat we kinderen niet leuk vinden, maar om de rust en privacy van de andere gasten te kunnen garanderen. Als je alle kamers huur met 1 of 2 families, dan zijn kinderen meer dan welkom. We gaan er vanuit dat je ze wel zelf in de gaten houdt. 

Kunnen we het hele complex afhuren?
Ja, het hele complex is te huren als er nog geen andere gasten geboekt zijn. In overleg kunnen we alles verzorgen. Hou er wel rekening mee dat we zelf wel op de Finca wonen. Ook feesten zijn mogelijk. Mocht je meer gasten willen laten overnachten, dan hebben we contacten in de buurt waar we je (extra) gasten kunnen onderbrengen.

Verzorgen jullie ook maaltijden?
Uiteraard verzorgen we een uitgebreid ontbijt met streekproducten. Maar ook andere dranken en maaltijden als lunch en een 3-gangen diner kunnen we verzorgen op één van de terrassen. Eventueel kunnen we een ex-Michelin- sterrenchef inhuren. Laat je net zoals de andere gasten verrassen! 

Mogen we onze eigen etenswaar en drank gebruiken op de Finca?
Het eerlijke antwoord: liever niet. We willen waken voor ongedierte.  Maaltijden bereiden kan echt niet. Maar we begrijpen, dat als je een hele lekkere wijn of iets speciaals gekocht hebt, je hiervan wilt genieten. Dat is dus mogelijk. We zouden het wel waarderen als je zoveel mogelijk de "honestybar" gebruikt.

Wat is een Honesty Bar en hoe werkt het?

Finca Gordo biedt op de veranda of, in de winter, een gemeenschappelijke kamer. Dit noemen we de Honesty-bar. Een goed gevulde koelkast met frisdrank, Spaanse wijnen en verscheidene biertjes. In de bar zijn ook ook hartige hapjes. Wij verzoeken je te noteren wat je hebt gebruikt. De kosten worden bij vertrek in rekening gebracht.

Zijn er in het dorp ook restaurants en winkels? Wat is er te doen in Riogordo? 
Ja, er zijn voldoende echte Spaanse restaurants en cafés. Er zijn verschillende supermarkten, kruidenier, slagers, bakkers en er is een pinautomaat. Er is zelfs een museum en Riogordo heeft 2 kerken. Op je kamer ligt een uitgebreide lijst met de meeste restaurants.


Dit is onze eigen website met de scherpste prijs. Klik hier voor onze accommodaties of stel ons persoonlijk een vraag.

Gepubliceerd 24-03-2020 / Copyright © Bed & Breakfast Finca Gordo Andalusië