Terug naar onze website Beschikbaarheid en direct boeken
Professionele fotoshoot in Andalusië

Professionele fotoshoot in Andalusië

HET PERFECTE PLAATJE!

Ik, Peter Laarakker, ben sinds 1984 professioneel fotograaf en zoals Marina zegt “dat blijf je je hele leven”. Ik heb 35 jaar een fotostudio met veel enthousiasme gerund en fotografie is nog steeds een passie van mij.  Tegenwoordig fotografeer ik vooral Spaanse events. Deze beelden plaats ik regelmatig op Instagram en hangen ook aan de muur van de gastenkamers. Ik ben nog  trots lid van de Nederlandse bond voor fotografen DuPHO

Portretfotografie, groeps- en familiefoto’s, love-shoots, huwelijksaanzoek, zakelijke fotografie.
Andalusië kent ontelbaar mooie fotogenieke locaties: pittoreske witte dorpen, knusse steegjes, imposante gebouwen, prachtige uitzichten en natuur.  Ik kan een fotoshoot verzorgen bij onze B&B in Riogordo of op een van de vele andere bijzondere locaties. Bespreek dit gerust met me!

Wil je een fotoshoot door de ogen van een creatieve en professionele fotograaf in het magische Andalusië? Neem dan contact met me op en boek een fotoshoot! En natuurlijk kun je ook bij onze B&B een kamer boeken en genieten van de omgeving.

Kosten

€ 150,00: max 1,5 uur fotografie op een locatie maximaal 25 km van Finca Gordo, 5 geselecteerde en nabewerkte foto’s in de hoogste resolutie. Voor locaties verder van 25 kilometer reken ik € 0,75 per kilometer extra.

Dit is onze eigen website met de scherpste prijs. Klik hier voor onze accommodaties of stel ons persoonlijk een vraag.

Gepubliceerd 17-04-2020 / Copyright © Bed & Breakfast Finca Gordo Andalusië