Terug naar onze website Beschikbaarheid en direct boeken
Professionele fotoshoot in Andalusië

Professionele fotoshoot in Andalusië

HET PERFECTE PLAATJE!


Sinds 1984 ben ik actief als professioneel fotograaf eerst in Nederland onder de Naam Visual Photo Design en ik ben blij dat ik deze passie hier in Spanje voortzet. Mijn expertise omvat verschillende gebieden, variërend van het vastleggen van kostbare familiemomenten tot het vastleggen van de unieke kenmerken van interieurs voor verkoop of verhuur. Of het nu gaat om het vangen van de lach van een kind of het presenteren van de warme sfeer van een huis, ik streef ernaar om mijn klanten te voorzien van beelden die emoties oproepen en verhalen vertellen.

Ik bied ook mijn collega's Bed and Breakfast (B&B) voor samenwerkingen op het gebied van fotografie. Of het nu gaat om het vastleggen van de charme van hun accommodaties of het creëren van aantrekkelijke marketingmateriaal, ik sta klaar om mijn expertise te delen en samen te werken aan prachtige projecten. Natuurlijk kan ik ik prachtige beelden creeren voor op de kamers.

Met mijn jarenlange ervaring en toewijding aan mijn vak, ben ik vastbesloten om mijn klanten te voorzien van hoogwaardige fotografie die blijvende herinneringen vastlegt en bijdraagt aan het succes van hun projecten. Ik ben nog  trots lid van de Nederlandse bond voor fotografen DuPHO


Kosten indicatie (kunnen geen rechten aan ontleed worden)

Familie shoot

€ 150,00: max 1,5 uur fotografie op  locatie exl km vergoeding van € 0,75  per km gerekend vanaf Finca Gordo, 5 geselecteerde en nabewerkte foto’s in de hoogste resolutie. Interieur fotografie b.v. BB met 3 kamers

van elke kamer minstens 3 foto's  en overzicht van huis  € 250,00 exl km vergoeding van € 0,75  per km gerekend vanaf Finca Gordo. Foto's worden in hoge resolutie afgeleverd en vrij te gebruike.

Dit is onze eigen website met de scherpste prijs. Klik hier voor onze accommodaties of stel ons persoonlijk een vraag.

Gepubliceerd 17-04-2020 / Copyright © Bed & Breakfast Finca Gordo Andalusië