Terug naar onze website Beschikbaarheid en direct boeken
Eten en Drinken

Eten en Drinken

Ontbijt: We serveren een heerlijk ontbijt met zoveel mogelijk producten uit de regio. We maken het "op maat” dus geef gerust aan waar u trek in heeft. Er zijn mensen die van het yoghurt-met-muesli-ontbijt houden, maar ook die liever een vers gebakken broodje hebben met een ei, of een zelfgemaakt GORDO brood, kaas, vlees of liever iets zoet. We serveren niet standaard alles, omdat we willen voorkomen dat we aan het verspillen zijn. Wilt u extra verwend worden met o.a. Cava dan kan dat tegen een kleine bijbetaling.

Lunch:
Deze maaltijd verzorgen we eigenlijk niet standaard. Maar mocht je trek in iets hebben en we zijn aanwezig, schroom dan niet ons aan te spreken. Wij kijken dan wat voor lekkers we voor u kunnen maken.

Avondeten: Het diner is niet standaard. Maar net als bij de lunch kunt je ons vragen of we iets kunnen verzorgen. We proberen altijd voldoende groentes in huis te hebben om een heerlijke salade te serveren met wat regionale kaas en worst.  Een paar keer per week gaat Peter de keuken in om een 3 gangenmaaltijd te koken voor de aanschuiftafel, dit in overleg met de gasten. Peter is hobby-kok en niet onverdienstelijk. Hij heeft een keer aan een kookprogramma meegedaan en is niet tot de laatste 8 doorgedrongen maar wel binnen de eerste 30 van meer dan 500 kandidaten. Marina is degene die voor een mooi gedekte tafel zorgt en vaak de keukenprinses is voor de toetjes. Samen hebben ze al heel wat gezelschappen verwent met een mooie culinaire avond.

Hapjes of tapa’s:
Als je ‘s middag ergens uitgebreid gegeten hebt en geen echte honger meer, dan kunnen we voor u een kaas/worstplank verzorgen met stokbrood en een heerlijke fles rode of witte wijn. Je hoeft alleen u benen onder de tafel te steken en te genieten van het lekkers met een glaasje en natuurlijk het prachtige uitzicht.

Honesty Bar: Op onze Finca  is een centrale plaats waar u koffie/thee kunt maken en waar een koelkast aanwezig is met frisdranken, wijn en een biertje. Versnaperingen vinden jullie in de bar tegen democtatische prijzen. Neem wat je wilt. Schrijf het even in het schriftje en op het eind van uw verblijf rekent u dit met ons af. We stellen het zeer op prijs als jullie niet uw eigen etenswaren en dranken nuttigen op onze Finca, maar we snappen het als u een bijzondere fles of speciaal worstje gescoord heeft en deze soldaat wilt maken tijdens uw verblijf.

Dit is onze eigen website met de scherpste prijs. Klik hier voor onze accommodaties of stel ons persoonlijk een vraag.

Gepubliceerd 09-04-2020 / Copyright © Bed & Breakfast Finca Gordo Andalusië