Terug naar onze website Beschikbaarheid en direct boeken
Eten en Drinken

Eten en Drinken

Ontbijt: We serveren een heerlijk ontbijt met zoveel mogelijk producten uit de regio, het wordt op "maat” gemaakt, dus u kunt aangeven waar u trek in heeft. Er zijn mensen die van het yoghurt-met-muesli-ontbijt houden, maar ook die liever een vers gebakken broodje hebben met een ei, of een zelfgemaakte GORDO brood, kaas, vlees of  liever iets zoet. We serveren niet standaard alles, omdat we willen voorkomen dat we aan het verspillen zijn. Wilt u extra verwend worden met o.a. Cava dan kan dat tegen een kleine bijbetaling.

Lunch:
Deze maaltijd verzorgen we eigenlijk niet standaard. Maar mocht u trek in iets hebben en we zijn aanwezig, schroom dan niet ons aan te spreken en we kunnen zien of we iets lekkers kunnen maken.

Avondeten: Het diner is niet standaard. Maar net als bij de lunch kunt u ons vragen of we iets kunnen verzorgen. We proberen altijd voldoende groentes in huis te hebben om een heerlijke salade te maken en die dan aan u te kunnen serveren met wat regionale kaas en worst.  Een paar keer per week gaat Peter de keuken in om een 3 gangen maaltijd te koken voor de aanschuiftafel, dit in overleg met de gasten. Peter is hobbykok en niet onverdienstelijk. Hij heeft een keer aan een kookprogramma mee gedaan en is niet tot de laatste 8 doorgedrongen maar wel binnen de eerste 30 van meer dan 500 kandidaten. Marina is degene die voor een mooi gedekte tafel zorgt en vaak de keukenprinses is voor de toetjes. Samen hebben ze al heel wat gezelschappen verwend met een mooie culinaire avond.

Hapjes dan wel tappa’s:
Als u ‘s middag ergens uitgebreid gegeten heeft en geen echte honger meer heeft, kunnen we voor u een kaas/worstplank verzorgen met stokbrood en een heerlijke fles rode dan wel witte wijn. U hoeft alleen u benen onder de tafel te steken en te genieten van het lekkers met een glaasje en nauurlijk het prachtige uitzicht.

Honesty Bar: Op onze Finca  is een centrale plaats waar koffie/thee gemaakt kan worden en waar een koelkast aanwezig is met frisdranken, wijn en een biertje . Versnaperingen vindt u in de bar en alles tegen schappelijke prijzen. U kunt hier van nemen wat u wilt. In een schriftje maakt u daarvan een notitie en op het eind van uw verblijf rekent u dit met ons af. We stellen het zeer op prijs als u niet uw eigen etenswaren en dranken nuttigt op onze Finca, maar we snappen het als u een bijzondere fles of speciaal worstje gescoord heeft en deze soldaat wilt maken tijdens uw verblijf.

Dit is onze eigen website met de scherpste prijs. Klik hier voor onze accommodaties of stel ons persoonlijk een vraag.

Gepubliceerd 09-04-2020 / Copyright © Bed & Breakfast Finca Gordo Andalusië