Terug naar onze website Beschikbaarheid en direct boeken
Beoordelingen waar we trots op zijn

Beoordelingen waar we trots op zijn

We zijn erg tevreden over de  reviews die we krijgen. Gasten waarderen onze inzet en hoe we onze B&B hebben ingericht. We genieten als onze  gasten genieten.
Hieronder een aantal  (kopie) reviews , maar kijk gerust op de diverse sites naar alle beoordelingen.
P.s. zowel voor U als voor ons is het best als u rechtstreeks via onze site boekt.
review zijn verschenen op booking . com  Zoover  Tripadvisor.nl   Facebook  Google
 
11 september 2021

Voortreffelijk  10

Pluspunten Ondanks druk programma had Peter toch de tijd om heerlijk driegangenmenu voor te bereiden. Prachtig uitzicht!

Gastvrije ontvangst en veel gezelligheid bij Marina en Peter. Uitzicht en locatie zijn prachtig. Veel zitjes rondom die je allemaal kan uitproberen. Prima kamer en verdere faciliteiten. Fijn, klein zwembad. Goede uitvalsbasis voor natuur en cultuur. Kortom: een 6 daagse verblijf voelt als 3 weken vakantie.


Mooi plekje!   10

Pluspunten Zeer mooie, sfeervolle B&B! Fijn zwembad, lekker ontbijt, zacht bed en goeie airco. Supervriendelijke gastheer en gastvrouw. Lekker diner ‘s avonds, gekookt door de gastheer. Perfect voor een viertal dagen.Minpunten Het baantje de berg op. Enkel Spaanse restaurants in de directe omgeving, met steeds dezelfde smakeloze, ongezonde gerechten.

Finca Gordo had alles waar ik op zoek naar was. Rust, ontspanning, zon, uiteenlopende gasten met hele mooie levensverhalen en zeer gastvrije en lieve eigenaren (Peter en Marina) die er voor zorgden dat het werkelijk waar aan niets ontbrak.

De Finca is gelegen in een rustige en super mooie omgeving tussen de bergen, maar ligt ook dicht genoeg bij de de strandlocaties, zoals Torre del Mar (30min), Nerja (55 min), Malaga (45 min) en Marbella (90 min). Je kunt de drukte als je wilt dus opzoeken...;-). De Finca heeft 4 kamers. Allen private en eenvoudig, maar stijlvol ingericht. De kamers zijn voorzien van een douche, toilet en een heerlijk bed. De kamers hebben geen koelkast, maar eerlijk gezegd heb je die niet nodig, want Peter en Marina bieden alle voorkomende drankjes aan via de trustbar. Ook zijn er kleine snacks verkrijgbaar. De Finca heeft verschillende zitjes met uitzicht op het bergrijke landschap en een heerlijk zwembad om in af te koelen. Om het zwembad staan diverse ligbedden met parasols.

En als je 's middags opeens bedenkt dat je nog iets moet lunchen, dan maken zij de heerlijkste broodjes voor je klaar. Peter is overigens ook nog eens een fantastische kok. Dat merk je wanneer je 's avonds bij het diner bent aangesloten. Echt heerlijk!!

Datum van verblijf: augustus 2021


Beste B&B ervaring ooit! Super toffe uitbaters!

Super verblijf in deze mooie B&B. Leuke uitbaters, lekker uitgebreid ontbijt dat kan aangepast worden aan je persoonlijke smaak, heerlijke bedden, zalige inloopdouche, prachtige ligging met zicht op de bergen, vlot bereikbaar, mooi zwembad, kamers super netjes, handige gemeenschappelijke minibar gebaseerd op vertrouwen. Geen zin om op restaurant te gaan? Geen probleem, Peter tovert een heerlijk diner op tafel en Marina zorgt voor een lekker dessert, dit alles geserveerd in de leuke tuin met sfeervolle verlichting. Onze droge humor werd beantwoord met “rotzak”, duidelijk een koosnaampje voor wij Belgen vanwege onze beste vrienden Nederlanders...😜😜😜 Dit wordt onze vaste stek bij onze verdere zoektocht naar een eigen stekje in deze prachtige streek rond Riogordo.



Onvergetelijk!!  10

Pluspunten Marina en Peter van Finca Gordo zijn fantastische mensen. Een warm welkom waardoor wij ons meteen thuis voelde. De kamer is groot, heerlijke ruime bedden en alles perfect onderhouden. We konden op ons eigen terrasje genieten van het prachtige uitzicht. Elke ochtend een uitgebreid ontbijt met zelf gebakken brood, cake en fruit uit eigen tuin. Ook hebben wij op de finca kunnen dineren en ons laten verrassen door Peter zijn goede kookkunsten. De finca ligt vlakbij een leuk klein dorpje en de locatie is een goede uitvalsbasis om omliggende natuurparken en steden te bezoeken. Maar het is ook heerlijk vertoeven aan het zwembad. Een fijne plek om helemaal tot rust te komen. Wij gingen met weemoed weer naar huis. Maar een ding is zeker. Wij komen terug! Echt een aanrader!

    Top verblijf en Gastvrijheid met hoofdletter G

    Een top Bed and Breakfast waarbij alles klopt. Prachtige ligging, schoon, mooie kamers, een heerlijk zwembad en de gastheer en vrouw Peter en Marina zijn onovertrefbaar. Je komt tot rust hier, geniet van de mooie omgeving en wat je ook wilt, lekker relaxen aan het zwembad, de natuur in, de stad Malaga bezoeken of lekker chillen bij de beachclubs op het strand van Torre del Mar/Malaga, alles is mogelijk. Je voelt je direct thuis en met zo'n fantastische gastheer en vrouw, voor wie niets te veel is en zo gastvrij zijn dat Finca Gordo tot een eerste klas toplocatie maakt. We hebben genoten en komen zeker nog vaker terug




    We waren binnen een jaar voor de tweede keer te gast bij Finca Gordo. Een tweede keer: dat doe je alleen als de eerste ervaring bovenmatig positief is geweest. En het voelde nu al als thuiskomen. Lees alle recensies die tot dusverre op Tripadvisor zijn geplaatst maar na. ALLES is waar! Naast de goede verzorging, de excellente en schone kamers en het heerlijke zwembad is Finca Gordo ook een perfecte uitvalslocatie naar diverse culturele-, natuur- en stedelijke hotspots.
    Wij voelen een derde keer aankomen ......

    Johan en Joyce

    Datum van verblijf: juli 2020


    Geweldig. Genoten.

    Top locatie op een steenworp afstand van Malaga. Hier kom je tot rust. Prachtig uitzicht. Heerlijk genoten van het ontbijt, en desgewenst diner. Het zwembad. De vriendelijke uitbaters die altijd voor je klaar staan met tips om je een onvergetelijke vakantie te bezorgen.



    Voortreffelijk  10

    Pluspunten We werden super ontvangen . Mooie B&B, mooie nette kamers met een super goed bed in, de kamers zijn geluiddicht . Het zwembad is ook super. Omgeving om tot rust te komen . Je hebt wel een auto nodig in deze buurt . Zeer lekker ontbijt . Ook kan de gastheer heel lekker avondeten (paella) alsook het voorgerecht maken ( creatieve kok )en de gastvrouw zorgt voor het lekkere dessert. Ze geven ook leuke tips van waar je uit eten kan , welke plaatsjes ook leuk zijn om te bezoeken . Wij hebben een heel geslaagde vakantie gehad . Super ! Marina en Peter doe zo voort



    Heerlijk verblijf gehad op Finca Gordo.. een oase van rust met fantastische plekjes om te relaxen in de tuin of bij het zwembad. Heerlijk bed en gezellige en schone kamer. Prachtige omgeving met mooie steden en natuurparken in de nabijheid. Heerlijk ontbijt met veel verse en zelfgemaakte producten en een eitje naar keuze!! Heerlijk sfeertje gecreëerd door Marina en Peter!! Aanrader!!

    Datum van verblijf: december 2019


    Genoten van de rust en de omgeving

    Terug van een heerlijke vakantie in Zuid-Spanje. In het Spaanse binnenland was gelukkig niks van het COVID-virus te merken en we hebben genoten van de omgeving en de rust. Echt een tip om eens te verblijven bij Finca Gordo Bed&Breakfast. Lieve mensen, mooie accommodatie & heerlijke ontbijtjes & een prachtige omgeving! 🤩



    Finca Gordo; WOW, wat een prachtige beleving!  10

    Pluspunten Bij aankomst werden wij hartelijk ontvangen door gastheer Peter en zijn echtgenote Marina. Alvorens naar de kamer te gaan hebben we een eerste indruk opgedaan van een overweldigend uitzicht. De kamer en badkamer zijn superschoon en het bed slaapt heerlijk. s’Avonds zijn wij, op aanraden van Peter en Marina, naar een restaurant geweest waar we heerlijk gegeten hebben. Kan ook niet anders als de kok/eigenaar zijn sporen heeft verdient in een sterren restaurant. De volgende ochtend werden we opnieuw verrast met een heerlijk ontbijt. Zelf gebakken brood, huisgemaakte jam en pindakaas en streekproducten zoals kaas, ham, ei en vers fruit. Als extra een zoete verrassing, vers gebakken door Marina. Dank voor jullie oprechte gastvrijheid. Wij komen zeker graag terug.


    Helemaal top!

    Finca Gordo is echt helemaal af. Alles tot in de details perfect afgewerkt en georganiseerd. Gastvrijheid is gewoon top. Luxe kamers (heerlijke bedden!), super ontbijt. En voldoende privacy als je daar behoefte aan hebt. Na het eventuele diner een lekkere Chivas Regal bij de koffie maakt de dag compleet en je voelt je als een god in Spanje.




    Voortreffelijk 10

    Pluspunten  · Fica Gordo is in a beautiful, high location with fabulous views of the surrounding hills and valleys. Peter and Marina are lovely hosts and breakfast was just to our taste - fresh, tasty and abundant. Our room was of a great size, comfy, air conditioned and with a well appointed bathroom. Sadly we only stayed for one night but will surely come back to stay if we are in the area again. Warmly recommended



    Van 8 tot 12 november een mooie bed&breakfast ervaring gehad.
    Enorme gastvrijheid .Mooie kamer met uitzicht.
    Heerlijk ontbijt en fantastisch 2 keer genoten van een driegangen diner.
    Vanuit Riogordo met de huurauto mooie uitstapjes gemaakt naar de witte dorpjes.
    Vergeet vooral het natuurgebied El Torcal niet.Er is in dit gebied veel te zien. Ook in november!
    Wij raden combinatie Malaga en deze Bed & and Breakfast aan.

    Monique en Ruud

    Datum van verblijf: november 2019

    Peter en Marina tonen zich een goede gastheer en gastvrouw. Finca Gordo kent nog een kort bestaan maar wat zij open deze korte tijd hebben gerealiseerd verdient een groot compliment! De B&B heeft prima kamers met voorzieningen, een heerlijk zwembad én alle ruimte om te vertoeven. De B&B is een mooie uitvalsbasis voor een bezoek aan Malaga, Granada, Córdoba of natuurwonder El Torcal. Wij hebben 3 dagen genoten en komen zeker nog terug. Inge & John

    Datum van verblijf: oktober 2019

    Ontzettend gastvrij ontvangen door gastheer en gastvrouw. Geweldige locatie met mooi uitzicht. Ruime moderne kamers met eigen badkamer. Gevarieerd en meer dan voldoende ontbijt en indien gewenst heerlijk diner gekookt door Peter en Marina. Goede uitvalsbasis voor tripjes in Andalusië. Peter en Marina geven je hierover ook veel tips over mooie routes en leuke restaurants. Na een excursie dag is het heerlijk vertoeven bij/in het zwembad of op een van de gezellige zitjes op het terrein bij de finca. Kortom een aanrader!

    Datum van verblijf: oktober 2019

    Ontzettend gastvrij ontvangen door gastheer en gastvrouw. Geweldige locatie met mooi uitzicht. Ruime moderne kamers met eigen badkamer. Gevarieerd en meer dan voldoende ontbijt en indien gewenst heerlijk diner gekookt door Peter en Marina. Goede uitvalsbasis voor tripjes in Andalusië. Peter en Marina geven je hierover ook veel tips over mooie routes en leuke restaurants. Na een excursie dag is het heerlijk vertoeven bij/in het zwembad of op een van de gezellige zitjes op het terrein bij de finca. Kortom een aanrader!

    Datum van verblijf: oktober 2019

    In augustus 2019 hebben wij een week vakantie gevierd.(Want ja, het was zeker een feestje!). De B&B is gelegen midden op een berg wat een super mooi uitzicht geeft. Daarnaast is er een dorpje onderaan de heuvel waar je eigenlijk alles hebt (supermarkt, restaurant). Grotere steden zoals Malaga, Nerja e.a. zijn prima met de auto te bereiken. Kers op de taart zijn de gastheer & gastvrouw. Onze vakantie was top!
    Minder lezen
    Datum van verblijf: augustus 2019


    Really good place to stay 10

    Pluspunten  · The accommodation is on a mountain and during the night you can see the clear spanish sky and make it a great option if you want some days to relax in the clean air, do some hiking and visit the nearby areas of malaga. The owners are Very friendly, they helped us with finding where todo our PCR tests, with some car problem that we had, with information and in general with everything we were in need the accommodation was very well decorated, the rooms were very clean, the breakfast had great diversity of options and it was very tasty. Also we had dinner one day there and the food was also good. The view from the rooms is great. Minpunten  · The bathroom doors needs to be change


    We zijn een weekje te gast geweest op Finca Gordo en het was in twee woorden: 'super vet'. Normaal gebruik ik dit soort populaire termen niet - ik ben inmiddels 58 hahaha... - maar de Spaanstaligen onder de lezers zullen het wel snappen... ;-)

    Finca Gordo wordt gerund door twee uiterst sympathieke, gastvrije mensen, Peter en Marina, die het moeiteloos voor elkaar krijgen om alle aanwezige gasten iedere dag in de watten te leggen. Ze zijn daarnaast culinair zeer onderlegd en dat merkten we dagelijks tijdens het ontbijt, waar veel overheerlijke eigen producten worden geserveerd, en ook tijdens de keren dat we samen met de andere aanwezigen in een ongedwongen sfeer gedineerd hebben op hun terras. Als je de kans krijgt dat te doen is dat absoluut een aanrader!

    Het was er elke dag super gezellig, omdat beiden alle aandacht geven aan de gasten die dat op prijs stellen. Je voelt je er direct thuis.

    Het B&B bevat vier kamers en allemaal zijn ze top. Ook wij troffen een ruime kamer met een perfect bed en brandschoon sanitair. Het B&B ligt op hoogte, waardoor je een geweldig uitzicht hebt over de vallei. De onder gaande zon met z'n vele kleurschakeringen was iedere avond een attractie op zich. De vele zitjes op het terrein, met elk een eigen karakter, leveren, naast de soms gezochte privacymomenten, de finishing touch.

    Vanuit Finca Gordo zijn we met ons huurautootje van Malagacar.com (perfecte service daar trouwens) overal naar toe geweest maar de week bleek gewoon te kort voor alle tips die we van Peter en Marina kregen aangereikt.

    Voor de waterratjes onder de gasten bevat het B&B een heerlijk zwembad met zowel genoeg als prima ligbedden en parasols, waar je op warme dagen prima verkoeling kunt vinden.

    Ik geef niet vaak 5 sterren maar als er geen reden is om er een af te doen dan ga ik dat dus ook niet doen...

    Marina en Peter, bedankt voor de heerlijke week op Finca Gordo. We gunnen jullie elke week een vol huis, want dat verdienen jullie!

    Groetjes van Marga en Maarten
    Datum van verblijf: september 2019


    Wij hebben een heerlijke week gehad op deze prachtige locatie. De kamer was mooi, schoon en met veel gevoel voor design ingericht. Het uitzicht, vanuit de kamer maar eigenlijk op de hele locatie, is geweldig. Het ontbijt, en op verzoek ook de luch en diner, was heerlijk. Wij hebben de finca gebruikt als uitvalsbasis voor bezoekjes aan de El Hambra, Malaga, het Spaanse dorp Polopos, een wandeltocht in de bergen van El Torcal en een 4x4 tour door de mooie omgeving maar ook om heerlijk met een boek bij het zwembad te genieten van de heerlijke Spaanse zon. Peter en Marina hebben er voor gezorgd dat we niets te kort kwamen. Wij gaan hier zeker terugkomen en raden het iedereen aan.

    Datum van verblijf: augustus 2019


    Excelente oasis para desconectar de la ciudad 10

    Pluspunten  · Todo. Peter y Marina son encantadores y cuidan y se preocupan por los huéspedes. El desayuno estaba riquísimo y todo casero. La mermelada de tomate o de higo estaba para chuparse los dedos. La habitación estaba muy limpia y los detalles hacían que te sintieras cómodo allí. Las vistas desde la piscina son espectaculares. Es el sitio perfecto para desconectar de todo. Volveremos seguro! Minpunten  · Los mosquitos


    Een geweldige locatie, mooie kamers, goed bed en mooi sanitair. Adembenemend uitzicht. Zeer vriendelijke gastheer (Peter) en gastvrouw (Marina), heerlijk ontbijt en een fijn zwembad. Het heeft ons aan niets ontbroken. Deze Bed en Breakfast is zeker aan te bevelen. Mooie locatie om vanuit hier b.v. Cordoba te bezoeken.

    Datum van verblijf: juni 2019



    Voortreffelijk 10

    Pluspunten  · El entorno es increíble. Precioso. Peter y Marina han sido encantadores. Muy amables dándonos indicaciones para excursiones. El desayuno excelente. De verdad un sitio estupendo para disfrutar de naturaleza y relax. La piscina ideal. Minpunten  · No se puede poner ninguna objeción todo increible.


    Een heel hartelijk ontvangst door het leuke echtpaar Peter en Marina. Mede daardoor en de adembenemende locatie voelt het meteen goed! De kamer is ruim en vooral schoon met een heerlijk bed en mooi sanitair. Buiten een gezellig zitje met prachtig uitzicht. ‘s Morgens een zeer goed verzorgd ontbijt met o.a. vers fruit en door henzelf gebakken brood, goede start van de dag! Peter en Marina vertellen op zeer gepassioneerde wijze over de bezienswaardigheden en er ligt voldoende informatie om de omgeving te verkennen. Na een enerverende dag is het heerlijk genieten van de rust bij het gezellige zwembad. Op aanvraag en in overleg willen Peter en Marina ook ‘s avonds nog voor je koken! Wat wil een mens nog meer?! Kortom, het is volop genieten!!!

    Datum van verblijf: mei 2019


    Niet ver van de bruisende stad Malaga in de prachtige bergachtige natuur van Andalusië vindt u een mooie villa in het pittoreske stadje Riogordo.

    De rit naar deze idyllische plek is op zichzelf gewoon geweldig. Wanneer je de stad Malaga en de zee verlaat, rijd je landinwaarts de bergen in wanneer je op een bepaald moment - een bergtop bereikt - je zult versteld staan van het betoverende uitzicht op de bergen, olijfbomen en bergtoppen overal om je heen tot aan het oog kan reiken!

    Aangekomen bij het be & be wordt je begroet door de gastheren Peter en Marina, twee heerlijke en interessante mensen die ervoor kozen om hun leven in Nederland te verlaten in ruil voor een leven in Spanje met als doel een be & be op te zetten - een doel dat was zeker met succes bereikt!

    Het verblijf zelf is geweldig, het huis is, in de woorden van Marina, verrassend. Terwijl je eromheen dwaalt zul je jezelf keer op keer afvragen alsof je je in een soort Spaanse hemel bevindt. Om elke hoek vindt u iets nieuws - of het nu een kleine gezellige plek is om in de schaduw te zitten en van het uitzicht te genieten of een klein terras om van de ondergaande zon te genieten met een fles wijn!

    De kamers zijn ook zeer comfortabel, de bedden zijn geweldig, de inloopdouche is fantastisch en er is zelfs airconditioning, hier wakker worden voelt hemels.

    Marina en Peter doen er alles aan om u zich thuis te laten voelen en suggesties te geven voor het diner of plaatsen om te verkennen!

    Na het Bedgedeelte van be & be te hebben gesproken, heb ik het ontbijtgedeelte nog niet genoemd, dat zeker niet mag worden weggelaten, maar zoals ze zeggen, moet je het beste voor het laatst bewaren! Het ontbijt is geweldig, want Peter is een geweldige kok en bakt zelfs zijn eigen brood. Na een bevredigend ontbijt te hebben gehad, was ik klaar en energiek om eindelijk het be & be te verlaten na genoten te hebben van de gastvrijheid en de faciliteiten van het huis!

    Oh ja, het zwembad was ook geweldig!

    Datum van verblijf: augustus 2019


    Voortreffelijk 10

    Pluspunten  · Sehr nette Gastgeber. Die Lage ist perfekt: ruhige Gegend, man ist aber auch schnell in Malaga. Die Anfahrt ist unproblematisch, die Strasse ist bis auf die letzen wenigen Meter asphaltiert! Die Anlage ist sehr gepflegt und hat eine sehr schöne Einrichtung. Der Pool ist mit genügend Liegen und Sonnenschirmen ausgestattet. Frühstück ist hervorragend, auf Wunsch werden auch Eier zubereitet.

    Prachtige plek met een prachtig uitzicht, mooie moderne kamers met goede bedden. Allemaal heel nieuw. Heerlijk ontbijt. En vooral: Marina en Peter zijn super vriendelijke gastheren! Ik zou Finca Gordo aanraden aan iedereen die op zoek is naar een be & be in Andalusië ??

    Datum van verblijf: april 2019


    Geweldig! Precies wat ik hoopte.  10

    Pluspunten Het is een heerlijke plek op een prachtige locatie! Lekkerste ontbijt ever en Peter en Marina zijn heel behulpzaam. Ze willen het beste voor hun gasten en doen er alles aan om het naar je zin te maken. En op zo'n manier dat ze wel alle privé ruimte voelt. Echt heerlijk!


    Voortreffelijk 10

    Pluspunten  · Vi har besøgt mange forskellige b&b . Finca gordo og Marina og Peter er enestående. Værelserne er smuk, komfort i top og man vågne til en udsigt ned over bjergene. Vi spiste hos dem. Pragtfuld mad i det bedst selskab. Hvis man vil har en eksklusive oplevelse kan vi varmest anbefale finca Gordo . 5 stjerne er ikke nok !! Minpunten  · Intet. Det var en lille del af himmel !



    Riogordo 10

    Pluspunten  · El sitio espectacular. La acogida maravillosa, huespedes muy acogedores. La habitación muy cómoda, limpia y espaciosa con vistas maravillosas, casi totaente independiente de la casa principal. La piscina una maravilla con vistas de ensueño. Calma y tranquilidad a 30' de la costa! Para volver Minpunten  · Quizás un poquito de toques andaluces para recordar que estamos en la sierra andaluza entre Málaga y Granada? Si bebidas para guardar al fresco, dejarlas en la nevera común.





    Dit is onze eigen website met de scherpste prijs. Klik hier voor onze accommodaties of stel ons persoonlijk een vraag.

    Gepubliceerd 16-09-2021 / Copyright © Bed and Breakfast Finca Gordo