Gebruikelijk is het dat u tussen 8.00 uur en 11.00 uur uitgecheckt bent en tussen 16.00 uur en 20.00 uur ingecheckt.  Een dag van te voren vernemen we graag van u het tijdstip, van in-of uitchecken.

Ja, het ontbijt is altijd inbegrepen als je via deze site boekt. Er is ook een mogelijkheid voor een GORDO ontbijt. Dat moet u dan even aangeven en wordt extra verrekend. In principe is het ontbijt tussen 8.30 en 10.30 uur maar mocht u vroeg weg willen, dan kunnen we daar rekening mee houden. U hoeft nooit met lege maag onze finca te verlaten.

Uitleg Gordo ontbijt

Onze Bed and Breakfast is gemakkelijk met de auto te bereiken, slechts de laatste 100 meter is gravelweg, Heeft u google maps, tik dan Finca Gordo in en meneer Google wijst u de weg. De GPS coördinaten zijn 36.931616,-4.289682. Let er wel op dat u door het dorp rijd en nooit een zandpad of gravel- of zandpad inslaat.

Openbaar vervoer: geen enkel probleem, 7 keer per dag van maandag tot vrijdag tussen 8.00 en 20.15 uur rijdt er een bus van Malaga naar Riogordo. zaterdag en zondag 3 keer vraag eventueel naar de tijden. U doet daar ongeveer 1 uur over. En heeft u bagage dan halen wij  u graag op vanaf het busstation.

Wilt u opgepikt worden van het vliegveld Malaga, geen enkel probleem voor €80,00  doen we een airport pick-up tot 4 personen.

Ons terrein is voldoende groot en heeft ook voldoende parkeerplek achter ons automatische hek. Uw auto staat dus veilig, en zoveel mogelijk uit het zicht van de zitjes.

Onze Finca is 7800 m2 groot en heeft bij uw kamer een zitje, maar ook her en der verspreid over het terrein kunt u zitten en of liggen. Alleen ons eigen terras voor het huis houden we graag voor ons zelf.

Nee, ons zwembad van 7,80 x3,80   meter is tot op heden niet verwarmd maar heeft in de zomer een aangename temperatuur om verkoeling te zoeken. We gaan eens onderzoeken na het eerste seizoen of er toch behoefte aan verwarmd water is.
We hebben een heerlijk terras met ligstoelen bij ons mooie iets afgelegen zwembad.

In principe willen we graag alleen volwassenen herbergen, niet omdat we tegen kinderen zijn, maar om de rust en privacy van de andere gasten te kunnen garanderen. Zou u alle kamers afhuren met een of 2 families, dan bent u met de kinderen meer dan welkom. We nemen wel aan dat u ze zelf ook in de gaten houdt.

Ja natuurlijk kunt u het hele complex afhuren als er nog geen andere gasten geboekt zijn. Houdt u er wel rekening mee dat we zelf wel op op de Finca wonen. Mocht u het complex willen afhuren, dan kunnen we in overleg voor alles wat u wenst zorgen.  Ook feesten zijn mogelijk en mocht u meer gasten willen laten slapen dan hebben we contacten in de buurt waar we uw (extra) gasten gaan proberen onder te brengen.

Uiteraard verzorgen we het ontbijt, maar ook andere dranken en maaltijden kunnen we voor u verzorgen.

Eten en Drinken

Het eerlijke antwoord: liever niet. Maaltijden bereiden kan echt niet. Maar we begrijpen u, als u een hele lekker wijn of iets speciaals gekocht heeft dit bij ons wil proberen en er van genieten. Daarin zullen we u dus niet tegenhouden. We zouden het wel waarderen als u zoveel mogelijk de honestybar gebruikt.

Ja voldoende echte Spaanse restaurants en winkeltjes als supermarkt en kruidenier, slager, bakker. Er zijn zelfs een museum en 2 kerken.

Finca Gordo biedt op de veranda een zogenaamde Honesty bar, een goed gevulde koelkast met frisdrank, Spaanse wijnen en verscheidene biertjes. In de bar zijn ook ook hartige hapjes onze zogenaamde borrel blikjes.                            Wij verzoeken u te noteren wat u heeft gebruikt en de kosten worden bij vertrek in rekening gebracht.