Malaga

De meeste gasten vliegen op Malaga Airport en vertrekken met een huurauto onze kant op. Maar vergeet niet deze stad te bezoeken. Op slechts een 30 minuten van Finca Gordo bent u in het centrum van de hoofdstad van de gelijknamige Provincie. Voor ieder valt er wat te beleven: winkelen in de Calle Marqués de Larios, historische monumenten bekijken, zoals de Kathedraal uit 1700 of de Castillo Gilbralfaro en daar vlakbij het fort Alcazaba.
Voor wie van tuinen houdt is Jardin de la Concepción een aanrader, net aan de rand van Malaga op de route naar Riogordo.
Wil je even flaneren op de boulevard bij de haven, dan is dat ook mogelijk: vergaap je aan de enorme cruiseschepen die daar aanleggen en hun passagiers de mogelijkheid geven Malaga te verkennen.
Mocht het onverhoopt toch een keer regenachtig zijn, of te warm, bezoek dan eens een van de musea: Museo Carmen Thyssen, Centre Pompidou (een dependance van Parijs) of het Picasso museum. Tenslotte is Pablo ook een geboren Malagueño. Meer tips nodig: je kunt natuurlijk gewoon bij ons aankloppen.

Malaga vanuit  Castillo Gilbralfaro
Boleten op een van de markten in Malaga 
Cac met altijd bijzondere exposities 
Kathedraal in Malaga centrum
de straatartiesten
De haven van Malaga
Koffie in alle soorten