Wat te doen in de omgeving

Onze Finca Gordo ligt op 2 minuten afstand van het witte dorpje Riogordo, een prima uitvalbasis voor leuke, actieve of ontspannen dagtripjes: met de auto toeren langs de witte dorpen, een dagje naar zee of naar de prachtige steden zoals Málaga, Ronda, Cordoba of Granada. Zelfs Sevilla is te doen, maar we adviseren daar dan een of meer overnachtingen te boeken. Sevilla is te mooi om er snel doorheen te gaan. Ook wandelingen zijn vanuit de Finca goed te maken, eventueel na een kleine rit per auto.

Lees meer door op de link te klikken.

Malaga 35 minuten

Granada 65 minuten

Antequera 40 minuten

Ronda  55 minuten

Cordoba 100 minuten

Marbella 30 minuten

Dagje
strand en zee

Vanuit onze bed & breakfast ben je zo aan de kust, met de heerlijke stranden van de Costa del Sol. In Málaga zijn fantastische stranden om te relaxen en er zijn genoeg gezellige traditionele eettentjes. Rustiger zijn de brede stranden bij Torre del Mar, met ook prima eettentjes en de zogenaamde chiringuito’s, strandtentjes  waar je vers gegrilde vis kunt eten. Iets verder rijden langs de kust net voorbij Nerja ligt het dorpje Maro, waar verscholen mooie rustig baaitjes zijn. Wil je meer reuring dan zijn de stranden bij Torremolinos en Benalmádena ook een optie.

Natuur en wandelen

Een aanrader is om toch een keer de wandelschoenen aan te trekken en van de omgeving te genieten. Vanuit de bed & breakfast zijn al mooie wandelingen te maken. Of je pakt de auto en rijd bijvoorbeeld naar el Torcal of Nerja en Ja. Als je een kaartje kunt bemachtigen dan moet je zeker de Camino del Rey lopen! Een beetje druk, maar zeker een bucket list item. Mocht dit niet lukken dan hebben een ook een spectaculaire wandeltocht bij Canillas de Aceituno.

bergen in de achtertuin

Skieën

Op ongeveer een uur rijden van de bed & breakfast sta je al op de lange latten. Van november tot april heb je de mogelijkheid om van de sneeuw te genieten. Wandelen, skiën, snowboarden of gewoon genieten van het mooie witte uitzicht.